ad krant
AD digitale krant in de App Store.
Zodra je een betere internetverbinding hebt kun je de full versie gratis downloaden. Je kan de krant eerst downloaden en later offline lezen. Wie geabonneerd is op het AD papieren versie of digitale krant leest met deze app de krant gratis. Weet je niet hoe in te loggen of ben je je logingegevens vergeten dan kan je terecht bij onze lezersservice 31 88 056 15 88 tijdens de kantooruren. Indien je geen abonnee bent kan je de digitale krant aankopen via je iTunes account. Je kan per dag een krant kopen 099 weekkrant / 199 weekendkrant of je kan kiezen voor een week of maandabonnement 499 weekabonnement / 1699 maandabonnement. Een abonnement via je iTunes account wordt standaard automatisch hernieuwd.
AD adverteer in een sterk regio sport en entertainment umfelt.
Kom direct in de persoonlijke leefsfeer van de bezoekers met uw advertentie op de smartphone app van ad.nl. Uw merk profiteert van de betrouwbaarheid van het AD. Krant 1 landelijke en 7 regionale titels met 18 lokale edities. Het is een betrokken krant met een optimistische kijk naar de wereld en de beste in testen. Eén landelijke en 7 regionale titels verdeeld over 18 lokale edities brengen tot de verste uithoeken van de Randstad relevant nieuws. Een goed begin van het weekend AD Magazine. Voor AD-lezers begint het weekendgevoel met AD Magazine. Het magazine legt de focus op de goede dingen van het leven zoals eten en drinken mode en interieur reizen uitgaan boeken en muziek.
AD-Krant 2017 NDC mediagroep.
Stichting Agrarische Dagen en Stichting Ster van de Elf Steden doen er alles aan om er ook dit jaar weer een schitterend evenement van te maken. Hiervoor wordt als extra promotie de krantenspecial Agrarische Dagen uitgegeven. De special biedt de lezer aantrekkelijke informatie over het evenement en is voor de deelnemende ondernemer dus het visitekaartje bij uitstek. Als adverteerder promoot u namelijk niet alleen uw eigen bedrijf maar ook het evenement en daarmee Franeker als ondernemende stad. NDC mediagroep de mediapartner van Agrarische Dagen laat een deel van de advertentieopbrengsten terugvloeien naar de organisatie. Wat voordeel biedt voor zowel het evenement als de stad Franeker.
Algemeen Dagblad AD actuele storingen en problemen Alle Storingen.
De krant heeft een website op Ad.nl waarbij de site zich vooral richt op populair nieuws. Er is geen storing bij Algemeen Dagblad. Algemeen Dagblad storingen afgelopen 24 uur. Ik heb een probleem met Algemeen Dagblad. Wat werkt niet goed? Laat het anderen weten. @JorisPGD @scarlet kan het zijn dat er dsl problemen zijn in gent regio st pieter ston?
AD Algemeen Dagblad proefabonnement de krant met korting.
Compleet abonnement ma-za op papier digitale toegang. 1 jaar 4 per week 067 per krant. 100% digitaal het AD altijd en overal beschikbaar. AD Algemeen Dagblad leest u nu al vanaf 4.00 profiteer van maximaal 93% korting op deze krant! welkomstcadeau Samsung Galaxy Tab A 7.0 tablet Zaterdag Plus.
Ontvang 4 weken de krant voor 4 euro.
Dit aanbod is van toepassing indien u de laatste 6 maanden geen abonnement op de betreffende titel heeft gehad. Uw telefoonnummer wordt gebruikt voor bevestiging en controle op bezorging van uw krant. De krant is vernieuwd en verbeterd! 4 weken voor 4. U zit nergens aan vast. 4 weken voor 4. U zit nergens aan vast. Vul uw postcode in en bekijk het aanbod in uw regio. op papier en digitaal. pc / tablet / mobiel. De krant is vernieuwd en verbeterd! 4 weken voor 4. Deze kranten zijn beschikbaar in uw regio. Kies uw favoriete krant. 4 weken voor 4. Deze kranten zijn beschikbaar in uw regio. Kies uw favoriete krant.
Algemeen Dagblad Wikipedia.
Het uiteindelijke resultaat was dat in elk verschijningsgebied de naam van de bestaande regionale krant gehandhaafd bleef met als voorvoegsel AD. Omdat in een deel van het verspreidingsgebied de kranten Rijn en Gouwe Goudse Courant en een editie van het Utrechts Nieuwsblad elkaar overlapten werd hier een nieuwe naam bedacht AD Groene Hart. Daarnaast was er een editie AD Rivierenland voor het gebied waar voorheen het Utrechts Nieuwsblad verscheen als opvolger van Dagblad Rivierenland. Buiten de gebieden van de regionale kranten bleef de landelijke editie van het Algemeen Dagblad bestaan.
AD.nl Startpagina Facebook.
Nog nóóit eerder vastgelegd leeuwin die luipaardwelpje voedt. AD.nl heeft een foto van Uit de Kom gedeeld. De winnaar staat morgen in de krant. De winnaar staat morgen in de krant. Heb jij goed opgelet deze week? Test je kennis door middel van 10 vragen in onze wekelijkse Nieuwsquiz. De afgelopen week in 10 vragen. AD.nl heeft het bericht van AD Show gedeeld. Ik wil dat jullie weten dat ik Kermit of één van de anderen nooit uit mijn leven zou kunnen bannen. AD Show heeft een link gedeeld. Emotionele stemacteur Kermit de Kikker Ik ben ontslagen.
AD Opzeggen Zeg uw abonnement online op.
Ontvang maandelijks Geld Bespaar advies. Aangetekende brief verzenden 1145 Verzenden. Het Algemeen Dagblad of AD is een Nederlandse krant of dagblad. Het is een neutrale krant zonder politieke of religieuze binding. Met een oplage van meer dan 600.000 exemplaren zijn zij de op een na grootste betaalde krant van Nederland. Het Algemeen Dagblad bestaat sinds 1946 en de redactie bevindt zich in Rotterdam. De redactie bestaat uit zon 550 journalisten uit binnen en buitenland. De meeste van hun lezers komen uit het zuidwesten van Nederland. Om AD op te zeggen heeft u naast uw persoonsgegevens de volgende informatie nodig abonneenummer. AD automatische incasso stopzetten.
AD vraagt abonnees om feedback op proefversie vernieuwde krant.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. AD vraagt abonnees om feedback op proefversie vernieuwde krant. AD vraagt abonnees om feedback op proefversie vernieuwde krant. Het AD is een betrokken en optimistische krant met de focus op sport regio en entertainment. De redactie van het AD wilde diverse veranderingen doorvoeren in de krant maar toch goed blijven aansluiten bij de wensen en behoeften van haar lezers. De krant op de mat is immers voor veel abonnees net zon vast ritueel als het kopje koffie op de ontbijttafel. Dat verander je niet zomaar even. Het AD wilde daarom eerst in overleg met haar lezers voordat de veranderingen werden doorgevoerd. Hoe ging het in zijn werk?

Contacteer ons