ad nieuw
Algemeen Dagblad Wikipedia.
Tegelijkertijd moest de productie van de oude krant gewoon doorgaan. Op 1 september 2005 was de nieuwe krant er. Een dag daarvoor kreeg ook de website van het AD een nieuw uiterlijk. Onmiddellijk na de fusie verloor de nieuwe krant tienduizenden lezers. De betaalde oplage daalde sinds 1 september 2005 van 547.272 tot 464.032 in het eerste kwartaal van 2007. In het eerste kwartaal van 2009 was de oplage verder gedaald tot 404.461. Tegenwoordig stijgt de oplage weer. In het derde kwartaal van 2010 bedroeg deze 448.754. In de lente van 2009 werd het AD als onderdeel van PCM opgenomen in De Persgroep het bedrijf van de Belgische media-ondernemer Christian Van Thillo.
AD.nl het laatste nieuws uit binnen en buitenland sport en show AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Pijlen. Play. Play. Pijl. Pijl. Pijlen. Play. Logo AD. Play. Play. Logo AD. Logo AD. Pijl. Pijl. Play. Play. Pl
Tip de redactie Apps. Volg ons ook op. 2017 de Persgroep Nederland B.V. Of log in met je e-mailadres.
AD nieuws sport en regio in de App Store.
iTunes is s werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden. We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app AD nieuws sport en regio van De Persgroep te downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. AD nieuws sport en regio. Bekijk Meer van deze ontwerper. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Download nu de gratis nieuws app van AD.nl. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en sportnieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit jouw buurt en het belangrijkste nieuws uit binnen en buitenland.
AD 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Limburgse oliebollen slecht en oneetbaar. Slechts twee Limburgse oliebollen werden er dit jaar getest door het AD allebei kwamen ze niet aan een voldoende. Zuiden naar top criminaliteit. Amsterdam staat weer bovenaan op de AD Misdaadmeter maar de echte zorgen liggen in het zuiden het gaat niet goed in Maastricht en de rest van Zuid-Nederland. Orbis beste Limburgse ziekenhuis in AD Top 100. Het Orbis Medisch Centrum in Sittard-Geleen staat op 21 in de jaarlijkse Ziekenhuis Top 100 van het Algemeen Dagblad. Het laatste nieuws in je mailbox. Het emailbericht is verzonden. s Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws.

Contacteer ons