A.D. WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 apr 2017 om 0242. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Ad. / ad.
Komt er een punt na ad, bijvoorbeeld in opmerkingen ad./ad punt 1? Ad is geen afkorting, maar een aan het Latijn ontleend voorzetsel. Het Latijnse voorzetsel ad wordt in het Nederlands onder meer gebruikt in de betekenis bij. Dit gebruik is goeddeels beperkt tot geschreven taal.
Mediacourant.nl NRC Handelsblad: AD-Angela liegt over kijkcijfers RTL.
Niet alleen Angela de Jong van het AD, maar ook Arjen Fortuin van Sedees eigen NRC is kritisch over RTL. Onze tv-recensent keek als een ramptoerist een avond lang RTL en concludeerde: er is nog veel werk aan de winkel.
Ad 17 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. naam-m een jongensnaam afkorting, verkorting de afkorting voor jongensnamen zoals Adriaan en Adrianus Voorbeeld: Zijn officiële voornaam is Adriaan maar zijn roepnaam is Ad. SpellingCorrect gespeld: ad komt voor in de Woordenli. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/ad.: Active Directory, database met objecten van een systeem, in een directorystructuur, tbv beheer van een systeem; zie PCM okt 99.
AD Welkom tandartsen. AD tandartsen.
Op dit moment nemen wij geen nieuwe patiënten meer aan. Ook hebben wij geen wachtlijst. Wilt u patiënt worden bij een andere tandartsenpraktijk in Zwolle dan kunt u kijken op de site: www.tandartsenzwolle.nl. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen. 2016 AD tandartsen.
Tour Wielerspel.
AD Advocaten.
AD nl YouTube.
Minister Hennis stapt op Duration: 42 seconds. 5 days ago. Baudet spreekt tijdens Mali-debat in legervest Duration: 61 seconds. 5 days ago. Hennis komt aan voor debat Duration: 29 seconds. 5 days ago. Rutte reageert op aanslag Duration: 35 seconds.
Woonruimte Ad Hoc.
Unieke, royale woonruimtes, vakkundige ondersteuning en toch bijzonder lage lasten. Klinkt te mooi om waar te zijn? Ontdek de mogelijkheden van anti-kraak wonen en tijdelijk huren via Ad Hoc. Extra lage lasten. Heb je interesse om. Ad Hoc te wonen?
Ad van Emmenes Wikipedia.
Ad van Emmenes bleef zijn hele leven een typische telg uit de" rode familie: hij werkte vooral voor de VARA en was zijn hele leven geheelonthouder. Hij volgde een opleiding tot chemisch ingenieur, een zeldzaamheid in de kring van sportjournalisten, zodat hij later steevast met zijn titel werd aangeduid.

Contacteer ons