kranten
Kranten Overzicht Nederlandse Kranten en Dagbladen.
handige plek op je startscherm. Kadaza gebruikt cookies om de website te analyseren en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Kadaza deelt informatie over uw gebruik van deze site met partners voor adverteren en analyse.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Topics.nl die aansluiten op uw interesses.
KB kranten-editor.
De Koninklijke Bibliotheek heeft een enorme hoeveelheid historische kranten gedigitaliseerd en met optische tekenherkenning gelezen, zodat ze voor het algemene publiek doorzoekbaar zijn. De kranten zijn te vinden op Delpher.nl. De oudste kranten, vanaf 1618, zijn gezet in gotisch schrift.
Praktische opdracht Maatschappijleer Kranten Scholieren.com.
Je kunt kranten onderscheiden naar hun verschijningsgebied. Zo bestaan er landelijke, regionale, lokale en zelfs internationale kranten. Maar je kunt ze ook onderscheiden aan de als die er is levensbeschouwelijke of politieke overtuiging en naar de frequentie waarin een krant verschijnt.
Delpher Boeken Kranten Tijdschriften.
15 februari 1832: Thee-oogst door apen. Vind de krant van uw geboortedag. Vul uw geboortedatum in. Er zijn kranten van 1618 tot 1995 beschikbaar. introductie in Delpher. We hebben een aantal instructiefilmpjes gemaakt die u op weg helpen in Delpher.
Kranten Streekarchief Langstraat Heusden Altena.
Kranten Streekarchief Langstraat Heusden Altena. Meer dan 100.000 paginas geschiedenis van de Langstraat en het Land van Heusden en Altena kunnen hier doorzocht worden. De paginas zijn afkomstig uit de kranten.: Nieuwsblad voor het Land van Heusden en Altena de Langstraat en de Bommelerwaard, 1881-1950; in 1945 en 1946 verschenen onder de titel De Sirene.
Den Haag Gedigitaliseerde kranten.
Het Vaderland en de Haagsche Courant zijn typisch Haagse kranten. Een zoekactie in deze kranten levert vaak veel en verrassende informatie op. Bekijk de website Haagsche Courant 1940-1966. De Haagsche Courant uit de jaren 1940-1966 is gedigitaliseerd en online geplaatst.
Kranten over de beving: De angst is terug in Groningen RTV Noord.
Deel dit artikel.: Kranten over de beving: De angst is terug in Groningen. De ochtendkranten van de dinsdag Foto: RTV Noord. De landelijke kranten schrijven dinsdagochtend op verschillende manieren over de beving van 3.4 bij Zeerijp en de gevolgen ervan.
Schooltv: Kranten Hoe maken ze die eigenlijk?
Van al die media is de krant het alleroudst. De eerste gedrukte krant verscheen al in 1400, in Duitsland. In deze clip zie je hoe kranten tegenwoordig gemaakt worden. Als je wilt weten wat het nieuws is, kun je de krant lezen.
Kranten.
Kijk voor kranten uit de periode 1940-1945 ook in 0263 Collectie Tweede Wereldoorlog Soms vindt u in deze collectie een ontbrekend exemplaar uit de serie die in bovenstaande tabel is opgesomd. Rob Kammelar, Zutphenaren bestrijden belasting op kranten in: Belastingen, leuker kunnen we het wel maken.

Contacteer ons