ad mobiel
Mobiel ad-hocnetwerk Wikipedia.
Er zijn verschillende toepassingen waarbij we zien dat de router zelf ook mobiel is. Dit is zo bij militaire voertuigen op een slagveld, een scheepsvloot, communicatie in een mijn, reddingswerkers bij een aardbeving, het verwerven van robotgegevens of een groep mensen met computers waar geen Wifi beschikbaar is.
AD.nl mobile GratisSoftware.nl Downloads.
AD.nl Mobile geeft dezelfde berichten als de website van het AD en is voor iedereen te gebruiken. AD HD is de app waarmee je de krant van de dag, of oudere kranten, kunt lezen. Deze app is alleen te gebruiken wanneer je een abonnement op de krant hebt, anders moet je de kranten los kopen via in-app aankopen.
AD, adverteer in een sterk regio, sport en entertainment umfelt.
Altijd onder de aandacht via mobiel en app. De mobiele site en app van ad.nl bieden u volledig geïntegreerde en interactieve advertentieposities. Kom direct in de persoonlijke leefsfeer van de bezoekers met uw advertentie op de smartphone app van ad.nl. Uw merk profiteert van de betrouwbaarheid van het AD.
Het AD: Abonnementen Lees je 1e maand gratis! Officiële website.
Behoort digitaal lezen ook tot je tweede natuur? Geniet dan van het gemak om het AD op je mobiel, tablet of pc te lezen. Met de app van het AD heb je ook 24/7 het laatste nieuws. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van het AD.
Adverteren op Ad.nl mobiel?
De bezoekers hebben een goed gevulde portemonnee en betalen graag voor kwaliteit. kosten van adverteren op Ad.nl mobiel. Op Ad.nl mobiel kun je al adverteren vanaf 50000., Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie.
Home Streamads.
100% zichtbaar als adverteerder door middel van view to play. Inzetbaar op mobiel, tablet en desktop. Aanwezig en zichtbaar in de leesrichting van de gebruiker. Native advertenties die getoond worden in premium content worden beter bekeken dan native advertenties in sociale media. The Comparative Impact of Mobile Video Ad Formats, March 2016.
AD.nl Mobile App voor de Iphone vindt je op Iphoneappsdownloaden.nl.
AD.nl Mobile App. AD.nl Mobile App. AD.nl Mobile App. Download gratis AD.nl Mobile en blijf ook onderweg op de hoogte van het laatste nieuws. Alle artikelen van AD.nl nu ook op uw iPhone! De app van AD.nl Mobile is gratis en biedt de volgende diensten.:
Mobiel: oplossingen DoubleClick.
Werk samen met al uw partners om alle mogelijkheden te benutten, van premium rich media-campagnes tot bemiddeling voor advertentienetwerken. Maximaliseer de opbrengst van uw onverkochte en niet-gegarandeerde voorraad met ingebouwde bemiddelingsopties via Google AdSense, AdMob en de DoubleClick Ad Exchange.
Mobiel adverteren Special AD.
De belangrijkste pijlers waarop special ad verder bouwt, zijn een rode draad doorheen alle projecten.: Doelgerichte communicatie, op maat gemaakte mediacampagnes en efficiënte reclame, special ad staat daar garant voor. Ons uitgebreid mobiel marketing netwerk levert correcte, snelle en transparante publicitaire diensten.
DoubleClick Products DoubleClick Ad Exchange Digital Marketing.
Koop hoogwaardige voorraad voor mobiel internet, mobiele apps, video's' en desktops van honderden uitgevers van over de hele wereld. Ad Exchange helpt u uw klanten te bereiken op meerdere schermen en in elke indeling, en dat alles volledig op schaal.

Contacteer ons