http
Encyclopedie Nederlandstalig.
In 1940 werd John Lennon geboren. John Lennon was één van de meest prominente figuren van de rockmuziek, als leadzanger van The Beatles en ook als soloartiest. In 1980 werd hij voor zijn huis in New York door een fan vermoord.
Home Van Dale.
Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Over Van Dale.
RTV Noord Het nieuws uit Groningen.
Advocaat Jan Boone vraagt het gerechtshof in Leeuwarden om voorlopige vrijlating van de Hoogezandster vader, die was veroordeeld voor het doodschudden van zijn baby. Dat doet hij vrijdag tijdens een proforma zitting van het hoger beroep dat de man heeft aangetekend.
Voetbalzone Laatste voetbalnieuws.
Bosz stipt verschil aan: In Nederland is het al snel: maar waarom? Het is logisch met Guardado en Hendrix voor me, ik was er niet klaar voor. Levy: Ik wil dat hij de Sir Alex Ferguson van Tottenham Hotspur wordt.
Radboud Universiteit Radboud Universiteit.
Bekijk onze Facebook pagina Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram Bekijk ons Youtube kanaal Volg ons op Snapchat Bekijk ons LinkedIn profiel. 2017 Radboud Universiteit. Radboud Universiteit Comeniuslaan 4 6525 HP Nijmegen Telefoon: 024 361 61 61 2014 Radboud Universiteit.
Oncoline.
Nieuws, sport, evenementen en cultuur AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Over precies een week is het 25 jaar geleden dat de grootste vliegramp op Nederlandse bodem ooit gebeurde: de Bijlmerramp. KLM-vliegtuig onder de hamer in Hotel Okura. Wie altijd al een KLM-vliegtuig had willen hebben, moet zondag naar Hotel Okura.
Top 100 University Rijksuniversiteit Groningen.
Meer over studeren bij de RUG. Twee RUG-wetenschappers genomineerd voor kinder-TV-prijs. Groningse studenten in Solar Race 2019. Stralend 100 worden? Doe mee aan de Healthy Ageing Week. Ook ontstekingseiwit gevonden in longen ex-rokers. RUG-truck Jouw Energie van Morgen blijft rijden.
Nieuws en sportoverzicht RTV Utrecht.
Fiets mee met de Veenendaal-Veenendaal Tour Classic. Fiets op 19 augustus mee met de Veenendaal-Veenendaal Tour Classic en geniet van onze provincie. Er is een pelotonstocht, maar ook de RTV Utrecht 30 KM familietocht die vanuit Veenendaal richting Scherpenzeel en Renswoude loopt!
Nieuws, Sport en Evenementen Omroep Brabant.
De verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen, maar zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De advertentie en social media cookies van derden verzamelen mogelijk ook gegevens buiten de website van Omroep Brabant.

Contacteer ons